Personal Training

Onder professionele begeleiding bereik je jouw next level!

N

Maatwerk trainingen

Wat je doel ook is, wij gaan je helpen om dat te bereiken.

N

Effectief en uitdagend

Geen saaie sportschool apparaten, maar uitdagende oefeningen.

N

Conditie en kracht

Heerlijk buiten sporten of in de zaal (als jij dat liever wilt)

Maatwerk personal trainingen

Afvallen, meer energie of trainen voor een specifiek doel of wedstrijd?

Ik maak duidelijk verschil tussen bewegen, sporten en trainen. Dagelijkse beweging is erg belangrijk en omvat alles van wandelen, tuinieren tot traplopen. Daarnaast is sporten erg belangrijk. Wil je afvallen, jezelf beter voelen, meer energie krijgen dan is een gevarieerd programma wat jij nodig hebt.

Elke training zal anders zijn en een goede balans zijn tussen coördinatie, kracht en conditie. Als je een specifiek doel nastreeft, bijvoorbeeld een halve marathon lopen, een survival wedstrijd of spiergroei voor een bepaald doel dan zullen we je specifieke prikkels gaan geven gericht op het doel dat je nastreeft.

Afhankelijk van je wensen, je doelen en je commitment kunnen we een 1 op 1 traject starten, je mee laten doen in small grouptrainingen of misschien past online training wel bij jou.

Vinea Coaching Vlissingen - Lennard de Rijke

Moeite om jezelf uit te dagen?

Wij helpen je op een verantwoorden manier om je doelen te halen

Het inzetten van personal training kan heel raadzaam zijn wanneer je moeite hebt om jezelf uit te dagen, wilt weten welke bewegingen bij je lichaam of doel passen of wanneer je op verantwoorde, maar uitdagende wijze begeleid wilt worden tijdens het sporten. Hiermee bereikt je zelf je next level!

Effectief & Uitdagend

Werk aan balans, conditie en kracht

Als je ervoor kiest om bij mij te komen trainen zul je weinig tot geen gebruik maken van alle bekende apparaten die je in de sportschool ziet. Dit soort apparaten zijn vaak minder effectief en hebben weinig transitie naar de bewegingen die je maakt in het dagelijks leven. Daarnaast zijn dit soort apparaten en routines weinig uitdagend.

Ik maak veel gebruik van eigen lichaamsgewicht, kettlebells, olympische stangen met bumperplates etc. Denk aan squats, push ups, kettlebell swings, militairy press en zandzakken. Hierbij heb ik oog voor een goede balans tussen conditie en kracht. Ik hou ervan om buiten te sporten. Dus als jij het wil en het weer doet een beetje mee verruilen we de zaal voor buiten….

Prijzen

Personal training
€ 57,50 p/uur
Duo training
€ 30 pppu
Training aan huis
€ 67,50 p/uur
Duotraining aan huis
€ 70 p/uur
Small group
€ 135

10 Rittenkaart (= 1 les gratis)

Wil je ook naar jouw next level?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?