Vitaliteitscoaching

Samen gaan we werken aan een nieuwe lifestyle!

N

Gezonde levensstijl

Jij bent weer in control en kiest voor wat je echt wil.

N

Lange termijn

Ik ga je geen kunstje leren, we gaan je lifestyle aanpakken. Nu en in de toekomst. 

N

Gezond en toch lekker

Ik geloof dat we mogen genieten van wat het leven ons biedt.

Wanneer ben je vitaal en gezond?

Vitaliteit gaat over alle gebieden van je leven

Wanneer ben je vitaal en gezond? Het kan best zijn dat je redelijk gezond eet, maar je toch niet gezond voelt. Het kan best zijn dat je voldoende beweegt en je toch helemaal niet prettig voelt. Vitaliteit gaat over alle gebieden van je leven: Beweging, gezonde voeding, voldoende zonlicht, verhouding stress/flow, dag en nacht ritme, sociale contacten etc. Al deze factoren kunnen invloed op elkaar uitoefenen. Een gezonde geest in een gezond lichaam is waar vitaliteit over gaat.

In onze vitaliteitscoaching staat deze meerdimensionale benadering centraal. Tijdens een eerste intake bekijken we aan de hand van een anamnese hoe je je voelt, wat je klachten en/of wensen zijn en wordt je gemeten en gewogen. Zo komen we tot een duidelijk beeld hoe je er voor staat, waar je aan wilt werken en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Vinea Coaching Vlissingen - Lennard de Rijke

“Vanaf nu eet ik dus alleen maar wortels en drink ik water en is lekker eten er niet meer bij? Dit is een van de grootste misvattingen op het gebied van gezondheid.”

Keuzes en balans

Investeer in een gezonde levensstijl

Gezond eten kan gewoon heel erg lekker zijn. Daarnaast geloof ik dat we mogen genieten van wat het leven ons biedt. Dus lekker uit eten en een goed glas wijn of bier hoort daar zeker bij. Het heeft alles te maken met keuzes en balans. Als je begint met vormen van nieuw gewoontes voel je je misschien een koorddanser, die bij elke onverwachte beweging van het koord afvalt.

Als je echter blijft investeren in gezonde levensstijl wordt het koord waar je op staat steeds dikker, totdat het een brede brug is. Als je dan een keer links of rechts wat afwijkt (lees: lekker eet of naar een feestje gaat) bevindt je je nog steeds op de brug waar je op wil zijn en beweeg je weer terug naar het midden van de brug. Jij bent in control en kiest voor wat je echt wil en niet altijd voor wat je op een moment direct wilt.

Ik ga je geen kunstje leren wat je 3 maanden vol kan houden en daarna van ellende weer terugvalt in oud gedrag en kilo’s!! Samen gaan we werken aan een nieuwe lifestyle!!

Vinea Coaching Vlissingen - Vitaliteit Training

Onze werkwijze

1. Intakegesprek

2. Analyse van voeding en levensstijl

3. Body scan

4. Plan van aanpak

Prijzen

Vitaliteitstraining
€ 65 p/uur

Wil je ook werken aan een nieuwe lifestyle?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden!

Je bent er bijna!Wie mogen we gratis toegang geven?